amunt

Com funcionem

Per formar part del projecte Ecohorta Can Remilans el primer pas és registrar-vos a la nostra web  

 Disposem de dues opcions per a poder fer les comandes: 

  • Cistelles periòdiques amb compromís.
  • Cistelles puntuals sense compromís.

Un cop registrats, rebreu de forma setmanal un correu electrònic amb les cistelles i els productes disponibles per entrar a la botiga online i fer les vostres comandes. Teniu temps fins dilluns al migdia(12 h) per demanar la vostra cistella, ja que recollim els productes dels camps entre el dilluns a la tarda i el dimarts al matí per poder servir-los el més frescos possible.  

Els dimarts o dimecres, en funció del vostre punt de recollida, rebreu la comanda per gaudir de tots els nostres productes, del camp a la taula!

Cistelles periòdiques amb compromís:

Us enviarem la informació setmanalment i rebreu la vostra cistella sense necessitat de demanar-la i amb la periodicitat que vosaltres decidiu.

L'objectiu d'aquesta opció és crear un vincle més fort entre consumidors i productors, ja que ens permet planificar molt millor els nostres cultius, treballar amb una minima seguretat i permet als consumidors formar part activament del projecte.

Amb aquest compromís els consumidors disposen d'un descompte en les seves comandes. 

Cistelles puntuals sense compromís: 

Us enviarem la informació setmanalment i podreu fer la vostra comanda amb la periodicitat que necessiteu.  Podreu triar una de les cistelles que proposem o demanar els productes que necessiteu per a fer a mida la vostra cistella.